Rüyada yol döşemek

Rüyada yol döşemek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kendisini yıpratacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yol döşemek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni bakış açıları geliştirerek ilişkilerinize ivme kazandırabilirsiniz.

Rüyada yol döşemek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına inanılır.

Rüyada tren yolu döşemek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada yola taş döşemek borcunun kalmayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yere taş döşemek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş döşemek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve parke döşemek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eve halı döşemek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer döşemek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kötü yollara gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments