Rüyada taş döşemek

Rüyada taş döşemek yol alacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine işaret eder.

Rüyada taş döşemek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada taş döşemek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada yere taş döşemek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kişinin afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada eve taş döşemek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yola taş döşemek hayatını stresten uzakta geçireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada evi döşemek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada mermer döşemek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada kalebodur döşemek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yeni ev döşemek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments