Rüyada yokus tırmanmak

Rüyada yokus tırmanmak böyle işlere kalkışacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokus tırmanmak gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada yokus tırmanmak rızkın ve kısmetin artacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerinin yok olduğunu görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada okulda yoklama almak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kırılan kalplerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada kaşlarının yok olduğunu görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada yokluk çekmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinin yok olduğunu görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak yok görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine rivayet eder.

Rüyada dağın yok olduğunu görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments