Rüyada ata yiyecek vermek

Rüyada ata yiyecek vermek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, rütbe edineceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, kazancının artacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işaret eder.

Rüyada ata yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Bazı yeni altarnatifleri değerlendirip, karar vermeye çalıştığınız sıralarda daha da yeni imkanlar belirebilir.

Rüyada ata yiyecek vermek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada ağızdan yiyecek çıkarmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yiyecek kurdu görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, şan şöhret, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek yardımı almak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinden yiyecek almak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakkaldan yiyecek almak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet eder.

Rüyada yiyecek dağıtmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü yiyecek görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments