Rüyada yiyecek istemek

Rüyada yiyecek istemek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada yiyecek istemek gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Rüyada yiyecek istemek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yiyecek görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada yiyecekler görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çeşit çeşit yiyecek görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yiyecek dolu masa görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada topraktan yiyecek çıkarmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Rüyada yiyecekte kurtçuk görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek makam edineceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments