Rüyada yiyecekler görmek

Rüyada yiyecekler görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, elindeki imkanların artacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yiyecekler gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak veya ani harcamalar yapmak yanlış olabilir.

Rüyada ölmüş babadan yiyecek almak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik yiyecek görmek eğleneceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına inanılır.

Rüyada ölen birine yiyecek vermek lüks, konfor içinde olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yiyecek ikram etmek gelirinin giderinden fazla olacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada yiyeceğini paylaşmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden yiyecek almak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments