Rüyada yırtık siyah elbise giymek

Rüyada yırtık siyah elbise giymek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Rüyada yırtık siyah elbise giymek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yırtık elbise görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yırtık elbise giydiğini görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah kısa elbise giymek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada parlak siyah elbise giymek çok daha hayırlı yollara girileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine delalettir.

Rüyada düğününde siyah elbise giymek keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz elbise giymek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments