Rüyada dürbünle izlemek

Rüyada dürbünle izlemek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, borçlarının çoğalacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada dürbünle izlemek gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Rüyada dürbünle izlemek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dürbünlü silah görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada dürbün almak tabiri caizse can bulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada dürbünden bakmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, düşünmeden hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kapı dürbününden bakmak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına rivayet eder.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada dürbüne bakmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada kapı dürbünü görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments