Rüyada tutulan balığı kaçırmak

Rüyada tutulan balığı kaçırmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, aile saadetinin de artacağına, hayaline kavuşacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tutulan balığı kaçırmak gördüyseniz:

  • Belli nedenler üzerine düşünürken herkesi içine alacak şekilde düşünmenizde fayda var.

Rüyada balık tutup kaçırmak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tutulan balığı kaçırmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalettir.

Rüyada tutulmuş balık görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık tutup geri bırakmak hem amaçlarına nail olamayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada balık tutup kesmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık tutup bırakmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine tutunarak uçmak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments