Rüyada yıldız kayması görmek

Rüyada yıldız kayması görmek uzun ve hayırlı bir ömre, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, saygınlık kazanacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Rüyada yıldızın kaymasını görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalettir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yıldız kayması görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulur.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, pişman olacağına yorulur.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırla yad etmeye rivayet eder.

Rüyada dut kaynatmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada nane limon kaynatmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments