Rüyada yılanla dost olduğunu görmek

Rüyada yılanla dost olduğunu görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanla dost olduğunu gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada yılanı dost görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, yıpranacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dost yılan görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, aile hayatının bozulacağına delalettir.

Rüyada yılanla dost olduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yılanla dost olmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalettir.

Rüyada iyi dost görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dostunu hasta görmek sonunda mutlu olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine işaret eder.

Rüyada çok eski bir dostu görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada dostları görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments