Rüyada dost yılan görmek

Rüyada dost yılan görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dost yılan gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada yılanla dost olduğunu görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı dost görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işaret eder.

Rüyada dost yılan görmek büyük kazançlar sağlayacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına inanılır.

Rüyada yılanla dost olmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kocasının dostunu görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dostunu ağlarken görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işaret eder.

Rüyada dost canlısı köpek görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dostla düşman olmak rahatlık ve ferahlık bulacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments