Rüyada iyi dost görmek

Rüyada iyi dost görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kazancının iki kat artacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalettir.

Rüyada iyi dost gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Rüyada iyi dost görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada en iyi dostunu görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada dostla kavga etmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski dostlarını görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dostundan ayrılmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, başarılarının devam edeceğine işaret eder.

Rüyada düşmanı dost olarak görmek canını ve malını hiçe sayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalettir.

Rüyada dostunla tartışmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada çok eski bir dostu görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments