Rüyada yakalamaya çalışmak

Rüyada yakalamaya çalışmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, çektiği zorlukların biteceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Rüyada örümcek yakalamaya çalışmak işlerinin bozulacağına, yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, boş yere korku duyulacağına inanılır.

Rüyada köpek yakalamaya çalışmak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin yakalamaya çalışmak ona emek vereceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments