Rüyada yılanın başını koparmak

Rüyada yılanın başını koparmak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarının geçeceğine, sıkıntılarını atacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını koparmak gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Rüyada yeşil yılan başı görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada başı büyük yılan görmek afiyette olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kopmuş yılan başı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada başı ezilmiş yılan görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın başını yemek rızkının çoğalacağına, küfürlü söze rivayet etmektedir.

Rüyada başı kopmuş yılan görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın başını koparmak zorlukların ve engellerin aşılacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments