Rüyada yılan ve kurbağa görmek

Rüyada yılan ve kurbağa görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, stresten uzaklaşılacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işarettir.

Rüyada yılan ve kurbağa gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yılan ve kurbağa görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine inanılır.

Rüyada pembe kurbağa görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada fare ve kurbağa görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına yorulur.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada başında kurbağa görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman kurbağa görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments