Rüyada bakkal dükkanı açmak

Rüyada bakkal dükkanı açmak kafasını rahatlatacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, şansının bahtının açılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakkal dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Rüyada fırın dükkanı açmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işaret eder.

Rüyada berber dükkanı açmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bakkal dükkanı açmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına alamet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına alamet eder.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlıcı dükkanı açmak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ümitsizliğe işaret eder.

Rüyada dükkanın kapısını açmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine tabir olunur.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments