Rüyada kırtasiye dükkanı açmak

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, kişinin her türlü zenginliğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, her geçen gün sorunların artacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işarettir.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konulardaki gelişmeler rahatsız edici olabilir.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırtasiye açmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kırtasiye görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırtasiyeden kalem almak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırtasiyeye girmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret eder.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments