Rüyada yıkık cami görmek

Rüyada yıkık cami görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına işarettir.

Rüyada yıkık cami gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamalı veya konuşmanız gereken yerde susmamalısınız.

Rüyada yıkık cami görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine inanılır.

Rüyada yıkık yol görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet eder.

Rüyada yıkık mezar görmek fakirleşeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine tabir olunur.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık dökük yer görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Rüyada her yeri yıkık görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada evin yıkık olduğunu görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments