Rüyada beyaz dantel perde görmek

Rüyada beyaz dantel perde görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada beyaz dantel perde gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Rüyada beyaz dantel perde görmek adeta havalara uçacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantel perde görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Rüyada dantelli perde görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dantelli çarşaf görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz dantel görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantelli gömlek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada dantel beyaz elbise giymek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel elbise görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments