Rüyada yığın görmek

Rüyada yığın görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, artık daha dikkatli davranacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, aşının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yığın gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Rüyada ekmek yığını görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin yığını görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada çöp yığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kum yığını görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada bozuk para yığını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada mısır yığını görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ekin yığını görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et yığını görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments