Rüyada yeşillikleri sulamak

Rüyada yeşillikleri sulamak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, büyük bir mala sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, hasta ise şifa bulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikleri sulamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşil biber sulamak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, işinde büyük başarılar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil alanı sulamak kazancın günden güne artacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ağaç sulamak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, malının ve kazancının tam olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye sulamak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil tarla sulamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik sulamak neşesine kavuşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çiçek sulamak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına delalettir.

Rüyada yeşil soğan sulamak kendisini çaresiz hissedeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments