Rüyada yeşil zeytin toplamak

Rüyada yeşil zeytin toplamak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulur.

Rüyada yeşil zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin toplamak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin topladığını görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Rüyada zeytin toplamak ve yemek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada yerden zeytin toplamak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta zeytin toplamak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments