Rüyada mezarlıkta zeytin toplamak

Rüyada mezarlıkta zeytin toplamak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi yalnız, hayallere dalmış veya gerçek yaşamdan kopmuş halde bulabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta zeytin toplamak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına inanılır.

Rüyada yeşil zeytin topladığını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, ekmek bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin topladığını görmek bereketin artacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada yerden zeytin toplamak evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan zeytin toplamak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments