Rüyada yeşil zeytin aldığını görmek

Rüyada yeşil zeytin aldığını görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeşil zeytin aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada yeşil zeytin aldığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Rüyada zeytin aldığını görmek fikirlerinin can bulacağına, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, darlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah zeytin görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işaret eder.

Rüyada ham yeşil zeytin görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işarettir.

Rüyada yeşil zeytin satın almak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments