Rüyada yeşil yılan yakalamak

Rüyada yeşil yılan yakalamak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada yeşil yılan yakalamak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda yılan yakalamak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına inanılır.

Rüyada sudan yılan yakalamak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yılan yakalamak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan balığı yakalamak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yılan yakaladığını görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük yılan yakalamak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada oltayla yılan yakalamak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments