Rüyada yeşil yavru kedi görmek

Rüyada yeşil yavru kedi görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yavru kedi gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yeşil yavru kedi görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Rüyada yavru kediyi sevmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi emzirmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kedi öldürmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalettir.

Rüyada yavru kedi sevdiğini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi ve annesini görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu süt vermek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments