Rüyada yeşil ve mor renk görmek

Rüyada yeşil ve mor renk görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ve mor renk gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada mor ve yeşil renk görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ve mor renk görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine tabir olunur.

Rüyada mor renkli oda görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada mor renk boya görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk halı görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada mor renk oje sürmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalet eder.

Rüyada mor renkler görmek yeni iş kollarına girileceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli perde görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kırılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments