Rüyada bir türbeye gitmek

Rüyada bir türbeye gitmek verilen kararların geri çekileceğine, insanlara yardım edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yeni işlere atılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir türbeye gitmek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz.

Rüyada mevlana türbesine gitmek çalışmalarının beğenileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbeye gitmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada bir türbeye gitmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada yeşil türbeye gitmek malını ve parasını sağlama alacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet eder.

Rüyada türbeye gideceğini görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbelere gitmek sevdiği insanların olacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalettir.

Rüyada evliya türbesine gitmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada türbeye gitmek istemek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments