Rüyada yeşil tükürmek

Rüyada yeşil tükürmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, yükünün hafifleyeceğine, heveslerinin biteceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil tükürmek gördüyseniz:

  • İletişimde ya da iletişim yöntemlerinde sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada yeşil tükürmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve tükürmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine tükürmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın tükürmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanına tükürmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize tükürmek hayattan yana keyif bulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments