Rüyada yeşil tişörtlü birini görmek

Rüyada yeşil tişörtlü birini görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil tişörtlü birini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada yeşil tişörtlü birini görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tişört görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil tişört giymek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının tişörtünü giymek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada lacivert tişört görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı tişörtlü adam görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada renkli tişörtler görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments