Rüyada renkli tişörtler görmek

Rüyada renkli tişörtler görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, alkış alacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli tişörtler gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada mavi renk tişört görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada mavi renkli tişört görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada renkli tişört görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza delalettir.

Rüyada sarı renk tişört görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz renk tişört görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada renkli tişörtler görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu renk tişört görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor tişört giymek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments