Rüyada yeşil tepeye tırmanmak

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak zahmetinin çoğalacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, iş kaybı yaşayacağına, isabetli adımlar atacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada karlı tepeye tırmanmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tepeye tırmanmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz tepeye tırmanmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada bir tepeye tırmanmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına tabir olunur.

Rüyada toprak tepeye tırmanmak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments