Rüyada yeşil pul görmek

Rüyada yeşil pul görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil pul gördüyseniz:

  • Şu an üzerinde durdukları ya da altını çizmeye çalıştıkları konuların şifresini çözmekte zorlanıyorsanız, çözüm tamamlandığında başladığınızdan daha karmaşık bir noktada olabilirsiniz.

Rüyada yeşil pul görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada pullu yazma görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada pullu ayakkabı görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada elbise pulu görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Rüyada balık pulu temizlemek daha güzelleşeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı pullu yazma görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kırmızı pul görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada posta pulu görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments