Rüyada posta pulu görmek

Rüyada posta pulu görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada posta pulu gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada posta pulu görmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada postacıdan mektup almak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada posta geldiğini görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine inanılır.

Rüyada dolu posta kutusu görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına delalettir.

Rüyada postacı görmek eline geçen paraları tutamayacağına, bundan hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada postacı olmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada posta güvercini görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada posta arabası görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments