Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Rüyada nohutlu pilav yediğini gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pilav üstü nohut yemek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine inanılır.

Rüyada pilav ve nohut yemek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına alamet eder.

Rüyada pilav üstü nohut görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada nohutlu pilav yemek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohut ve pilav görmek işlerin rayından çıkacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nohutlu pilav pişirmek çok iyi giden işlerin duracağına, düşmanlarla beraber oturmaya işarettir.

Rüyada pilav nohut görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments