Rüyada yeşil kiraz yemek

Rüyada yeşil kiraz yemek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kiraz yemek gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin olun.

Rüyada yeşil kiraz yemek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kiraz görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet eder.

Rüyada olmamış kiraz yemek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada sarı kiraz yemek büyük sıkıntılar yaşayacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalda kiraz yemek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm kiraz yemek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz toplayıp yemek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından kiraz yemek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments