Rüyada yeşil kiraz görmek

Rüyada yeşil kiraz görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, rahatının yerinde olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kiraz gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada yeşil kiraz yemek rahatsızlık duyulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kiraz görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kiraz ve dut görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada siyah kiraz görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kızılcık kirazı görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca alamet etmektedir.

Rüyada dalından kiraz toplamak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada kirazı dalından yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada büyük kiraz görmek huzurunun yerinde olacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments