Rüyada yeşil kabir görmek

Rüyada yeşil kabir görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kabir gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapmak istiyorsanız rüzgar sizden yana esiyor.

Rüyada yeşil kabir görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabirde sorgulandığını görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kabir aramak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret eder.

Rüyada boş kabir görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir başında dua okumak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev içinde kabir görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kabir çukuru görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kabirde namaz kılmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments