Rüyada taşan ırmak görmek

Rüyada taşan ırmak görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, bir anda yükseleceğine, gülüp eğleneceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada taşan ırmak gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Rüyada ırmak taşması görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, daha zengin hale geleceğine alamet eder.

Rüyada taşmış ırmak görmek kazancının epey düşeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmağın taştığını görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına yorulur.

Rüyada taşan ırmak görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada su ırmak rakiplerini alt edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ırmak içinde yürümek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada büyük ırmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işarettir.

Rüyada ırmakta abdest almak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments