Rüyada siyah çiş yaptığını görmek

Rüyada siyah çiş yaptığını görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada siyah çiş görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çiş yapmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına yorulur.

Rüyada siyah çiş yaptığını görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada banyoda çiş yapmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çiş silmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada çiş yapan erkek görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiş yapan kadın görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokağa çiş yapmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments