Rüyada kendini çiş yaparken görmek

Rüyada kendini çiş yaparken görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada kendini çiş yaparken gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Rüyada çiş ve kaka yapmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının çiş yapmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işaret eder.

Rüyada köpek çişi görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada yatakta çiş görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işarettir.

Rüyada eve çiş yapıldığını görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağa çişini yapmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çiş yaparken görmek çok zor bir duruma düşeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments