Rüyada yeşil çayır görmek

Rüyada yeşil çayır görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil çayır gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Rüyada yeşil çayır görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil çayırda koşmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillik çayır görmek onların önüne geçeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işarettir.

Rüyada yeşil çayırda yürümek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine işaret eder.

Rüyada yeşil çayır biçmek kısmetli bir kişi olunacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çayırlık görmek yapılan hataların düzeltileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada çayırlık alan görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments