Rüyada yeşil çayırlık görmek

Rüyada yeşil çayırlık görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, kara kara düşüneceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, zorlanacağına yorulur.

Rüyada yeşil çayırlık gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Rüyada yeşil çayırlık görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çayır biçmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil çayırda yürümek çok iyi işler gerçekleştireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik çayır görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çayır görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek çok büyük adımlar atacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çayırda koşmak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada çayır bayır görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yılmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments