Rüyada yeşil buğday tarlası görmek

Rüyada yeşil buğday tarlası görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarlası gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı planlarınızın önünde duran veya oluşabilecek engelleri aşmanıza yardım edebilir.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak mal kayıpları da yaşayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarlası görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, günahların da affolacağına delalettir.

Rüyada tarlada ekili buğday görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet eder.

Rüyada kendini buğday tarlasında görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada biçilmiş buğday tarlası görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet eder.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments