Rüyada yeşil boncuk dizmek

Rüyada yeşil boncuk dizmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına inanılır.

Rüyada yeşil boncuk dizmek gördüyseniz:

  • Planlanmadan ortaya çıkan yaratıcı fikirlerinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada yeşil boncuk dizmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuk dizmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada mavi boncuk dizmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ipe boncuk dizmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz boncuk dizmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk dizdiğini görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli boncuk dizmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeşil tütün dizmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments