Rüyada namaza kalktığını görmek

Rüyada namaza kalktığını görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, daha çok çalışılacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada namaza kalktığını gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Rüyada sabah namazına kalktığını görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada namaza kalkamamak sorunlarının son bulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Rüyada namaza kalktığını görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, sürekli ağlamaklı olacağına yorulur.

Rüyada ölünün ayağa kalktığını görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada şaha kalkmış at görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada cenaze kalktığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalkamayan uçak görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolda kalmışa yardım etmek onlara karşı zafer kazanacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments