Rüyada yerde taş görmek

Rüyada yerde taş görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada yerde taş gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada yerden taş kaldırmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret eder.

Rüyada taşlı yerde namaz kılmak gözyaşının dineceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine inanılır.

Rüyada yerden taş almak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalettir.

Rüyada yerden taş toplamak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada yerde taş görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments