Rüyada yerde altın toplamak

Rüyada yerde altın toplamak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zararların üst üste geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada yerde altın toplamak gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Rüyada yerde altın toplamak tamamen içine kapanacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden altın takı toplamak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yerden altın toplamak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yerden altın para toplamak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden altın yüzük toplamak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yerden çeyrek altın toplamak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada yerden fındık topladığını görmek eşi ile problemler yaşayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yerden kağıt para toplamak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments