Rüyada bahçede su görmek

Rüyada bahçede su görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, açların doyacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalet eder.

Rüyada bahçede su gördüyseniz:

  • Kendinizi her anlamda geliştirebilir, yeni yerler görebilir veya ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Rüyada suyla bahçe sulamak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada evin bahçesinde su görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu bahçe görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bahçe ve su görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Rüyada sulanan bahçe görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçe sulayan birini görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçede su görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments